KURUS SEBELUM RAYA!!


Image

Nak Lansing? Nak Diet? Penurunan saiz pakaian dari XL->L->M->S?
Nak Kahwin Selepas Raya? Perut Buncit? 

Bulan Ramadhan Adalah Bulan TERBAIK untuk Menurunkan BERAT BADAN..

Kerana Bulan Ramadhan kita boleh mengawal pemakanan kita dan mendisplinkan diri untuk mengambil Pemakanan yang tidak seimbang dan tidak sihat.

 

Untuk Info atau Pesanan Boleh Hubungi atau SMS 011-163 66 991..

UNTUK PROMOSI PALING-PALING HEBAT , HUBUNGI SAYA TERUS..

JAMINAN 30 HARI PEMULANGAN WANG

By CoklatPearl Posted in Coklat

WEIGHT LOSS CONTEST BEGIN!!


Sertai Weight loss Contest Di Bulan Ramadhan dan Menangi Hadiah RM1000!!.. Ketahui Lebih Lanjut, Hubungi Saya..Anda Pasti Lansing dan Bergaya Di Hari Raya…

 

Image

By CoklatPearl Posted in Coklat

My Testimoni..!!


ImageImage

 

Turun Berat Badan.. Insyaallah Saya Boleh anda Juga Boleh..

Saya mula2 SERIUS makan Herbalife pada Awal bulan February tahun 2012 ini…

Mula2 sy amik Kwn sume pelik kenapa saya nk kurus lg pada hal dorang kata saya mmg da KURUS tp sebenarnya

saya GEMUK skit… Baju sy dari XXS ker XS pastu ker S ker M n last nk Ker L… WAAA… TIDAKKKK…. sy xnk pakai XL plak pasni… Klu pergi Shopping pon klu masuk Tempat Tukar baju tuh sy Sakit Hati sbb Baju tu CANTIK tp sy x LAYAK PAKAI k…  sedih sgt.. 😦

Hanya meraka yg telah berani mengambil keputusan seperti sy sj faham perasaan ni..

Akhirnya ini RESULT yg saya dapat.. Saya Sharing Result sy kepada anda…

Sbb diLuar sana ramai yg ada masalah berat badan & kesihatan.. Jgan tunggu lg bertindak dr sekrg..

Saya adalah Personal Wellness Coach. Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan  FREE evaluation dr saya @ dari Personal Wellness Couch Herbalife yg lain.. Janji MISI HERBALIFE TERCAPAI… 🙂

 

bye..

012 934 0191

 

By CoklatPearl Posted in Coklat

Pertandingan Menurunkan Berat Badan..!


Image

 

Cepat2 amik Bahagian… Sy hanya perlukan 5 ORANG SHAJA..!! Jadi Sperti ALMI.. 

Boleh tengok ker blog ni http://allen-peter.blogspot.com/2012/04/tahniah-elmi.html..

Hanya RM488- Anda mendapat F1 (2 botol) + Tea + Aloe.. Dan Register RM 98 shj.. Hadiah Wang Tunai dan Sagu Hati akan diberi pada yg turun paling BANYAK..Saya Hanya perlukan 5 ORG PESERTA… Pada sesiapa yg SERIUS SHJ.. Call @ SMS sy 012 934 0191 for more info.. Sila Sharekan pada Rakan2 anda yg Lain..

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI…!!

 

TEMPAT PERTAMA : RM 200

TEMPAT KEDUA : RM 150

TEMPAT KETIGA : RM 100

HADIAH SAGU HATI : PRODUK HERBALIFE

By CoklatPearl Posted in Coklat

Make Extra Income With Herbalife..!!


Image

 

URGENT..!! Mencari kerja @ part time @ peluang business @ duit poket @ extra income??… Hanya bermodalkan RM 98 anda layak menjadi pengedar yg sah dan bekerja bersama2 sy untuk dapat extra income Sebulan RM 500 keatas secara Part Time @ Full Time.. 🙂 JUMPE says utk info lanjut di PWTC pd 1 july 12 ni, Jam 10-11 pagi.. Anda boleh lihat ramai yg dtg utk mencari EXTRA INCOME.. 🙂

Beritahu Kawan2 anda yg sedang mencari extra duit poket untuk raya ni @ sebagainya…!!

Mssg saya 012 – 934 0191 utk maklumat lanjut DAN sy akan CALL anda semula…

X kisah anda dimana2 pon.. 🙂

 

HANYA UNTUK MEREKA YG SERIUS SHJ..!!

By CoklatPearl Posted in Coklat

TIPS UNTUK BERJAYA..


1- Berfikiran positif = Bersangka baik selalu

2-Sikap positif = selalu ”NO PROBLEM”

3-Banyak muhasabah diri = cari jalan utk perbaiki diri

4-Mengambil 100% tanggungjawab keatas kejayaan sendiri

5-Jauhi org negatif = penyakit berjangkit.

By CoklatPearl Posted in Coklat

Zero to Hero is Coming..!!!


 

ZERO TO HERO COMEBACK..!!!

Untuk Kali ni even Zero to Hero di Bukit Gambang Resort City… Ini kali kedua ak join even Zero to Hero in.. Mmg Luar Biasa even ni.. Klu korang mencari peluang BUSINESS, even ini adalah JAWAPANNYA…!First time ak pergi adalah untuk mencari peluang business yg bkn sahaja menguntungkan tp dpt bantu org lain juga.. Ak da byk pergi even business ni n HERBALIFE adalah Jawapannya..

Bkn senang nk Jadi senang tp ak percaya klu Niat kt adalah untuk bahagia kan kedua ibu bapa kt insyaallah x mustahil utk kt berjaya di herbalife..Korang klu tercari2 peluang business n suke berbusiness kene pergi even ni.. Langkah pertama adalah penting krn akan menentukan dimana korang utk masa hadapan.. Klu korang nk tahu “WHY HERBALIFE,WHY NOT ANOTHER BUSINESS” korang kene dtg..!!

Ak x leh nk gambarkan dgn kata2 kt pasal even mmg LUAR BIASA… Klu korang BERMINAT contact ak before 16 JUN 2012 ni sbb utk booking tiket murah n korang mmg x kan rasa menyesal!! Sbb dulu ak pon rasa berat nk Join tp sbb ak mmg mencari Business ak pegi gak n sekarg pilihan n keputusan yg ak Buat mmg x RUGI…Ak mmg still mencari2 rakan business yg nk ubah kehidupan mereka 360 darjah.. Call ak 012-934 0191..

By CoklatPearl Posted in Coklat

Dimana Akhirnya..!!


Image

  27… Pejam Celik sudah 27 thn 19 hari ak bernafas di alam fana ni…

Bermacam2 kisah terjadi dlm hidup ak..Dan ak selalu rasa kisah ak ni paling dahsat n cm dlm kisah dlm novel pon iye gak… Masa ak berumur 12 thn kisah sedih ak pon bermula… Dari yg ceria n senang dalam segalanya…Ialah kan ak anak sulung n ape kehendak ak pasti dapat.

Bila something happen kat family ak..Masa tuh segala2 nya berubah 360 darjah.. Diri ak juga berubah… Bila fikirkn semula ak klu boleh nk ulang blk kisah ak n buat yg terbaik..dan mungkin perkara2 masa ak 12 thn tuh x kn terjadi..! Adakah nasib juga akn berubah??? Hanya Allah Yang Maha Mengetahui…

Masa tuh ak pentingkan diri sendiri… Ak nk belajar tinggi,nk keje bagus2 tp sebenar nya dlm Real Life bkn seperti yg ak inginkan..!

Kononnya bila habis belajar ak akan kahwin, ade family sendiri n ak selalu pastikan yg family ak adalah yg terbaik.. Suami yg SAYANG gile2 kt ak,setia, jujur, memahami ,berilmu dan menjadi IMAM pada ak n anak2…

Ape yg ak rancangkan hampir2 jadi kenyataan. Ak yakin 100% bila ak berusaha segala2 nya berjalan lancar. TAPI ak lupa ALLAH…! Lupa DIA, Lupa semua itu akan terjadi Hanya Dgn IzinNya. Aku Lupa yg Satu..!

To be Continue… 🙂

By CoklatPearl Posted in Coklat

Advice to bride and groom to be..!!


 

         Firstly.. Ape yg ak nk tulis ni bkn lah nk buruk2 kan sesapa… ni just pandangan        ak   yg ak terima,rasa n lihat masa pegi kenduri2 kawin ni lah… Oleh sbb ak x kahwin lg n ikut suke ak ar kan nk rasa ape…hehehehe..

         Ak nk bg pandangan n nasihat skit ar pada bakal2 penganti ni.. Korang baca ar ek satu2.. 🙂

 

 

 

1- Jangan lah korang sombong,agak poyo or bajek korang best ar kat Pelamin tuh.

2-Hargai ar kawn2 korang yg dtg tuh..Bergambar ngan dorang klu ade kesempatan. jgna plak merungut penat ar ape ar.. Da nama pon Raja Sehari n x payah nk merungut penat.. Klu takut penat x yah sanding.. Abis cite.

3-Senyum ar kt tetamu korang.. ape salah nye klu korang kt ataas pelamin tuh senyum skit, bkn luak pon.. Senyum tuh yg penting ikhlas ar klu x ikhlas pon x guna.. Org tau gak yg sume tuh plastik..

4-Jangan pura2 x nampak kt tetamu korang, jgn nk pilih bulu plak… klu korang kawin dok atas pentas yg besar n pelamin korang besar cam padang bola ak consider lah gak korang x nampak TAPI klu takat pelamin sekakang kera tuh x lah wat cam gitu..Annoying tau x..!

5-Pastu bertegur sapa lah dgn kwn2 korang yg hadir tuh.. klu korang x kenal x per ar tp klu korang kenal tp wat bodoh jee mmg agak kurang sopan ar.. penat kwn tuh dtg jauh semata2 nk raih kan kebahagian korang tp korang x tegur pon.. klu xleh ckp just wat bahasa isyarat da ar tok menandakankan yg korang sedar n hargai kwn yg dtg tuh.. X semua kwn2 yg dtg tuh sanggup tunggu korang dr mula sampai habis tau.. Then pandai2 ar…

6-Last but not list, istilat “Anggap jee lah Pengantin x dpt memuaskan hati semua pihak”.

Selamat Penganting Baru kpd sumua bakal yg akan bergelar Suami Isteri. Sesungguhnya Allah telah menghadiahkan Sesuatu gelaran n Pasangan yg terbaik buat  Anda, Maka hargailah kerana Anda adalah Insan2 yg Terpilih. Semoga Hubungan itu Sentiasa dibawa Payung RahmatNya.  🙂

By CoklatPearl Posted in Coklat